Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Sırrı Bey, bilgi, temenni, gerçekler...

Önceki yazımda, İmralı'nın, HDP Eş Başkanı Demirtaş'a bakışına dair ciddi bir duyumu paylaşmıştım. HDP Ankara Milletvekili, İmralı müdavimi Sırrı Süreyya Önder, "Bunlar" demiş, "Bilgilerini değil temennilerini yazıyor!" Sayın Önder,
"Bunlar" diye işaret sıfatı ile tanımladığınız ama tanımadığınız isimler "bilgilerini" aktarıyor. Hatta sizin özel sohbetlerinizde de benzeri ifadelerinizi de biliyoruz.
Her yazdığımızı ciddi kaynaklardan duyuyoruz ama her duyduğumuzu yazmıyoruz. Örneğin, Kobani olayları sırasında Kürt kökenli vatandaşları sokağa kimin döktüğü malum da sizlere açılan telefon üzerine, "Ama onları sokaktan toplayacak gücümüz yok" dediğiniz ve ötesi de bizde mahfuz...
Beyanınızın "temenni" bölümüne gelince... Bir temennimiz var, "barış ve silahsız çözüm!" O noktaya nasıl varılacağı hususunda da sizinle ayrışıyoruz ama görünüşte barışın peşinde koştuğunuz için burada noktalamayı tercih ediyoruz. Amacımız ne İmralı'yı şirin göstermek ne de Demirtaş'ı şeytanlaştırmak. Siz siz olun, "Bal Mahmut" tadında kalmaya, barış için çabalamaya devam edin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA