Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Geçmiş olsun...

Olayı duyar duymaz CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "geçmiş olsun mesajı" bıraktım. Buradan bir kez daha "geçmiş olsun dileklerimi" paylaşayım. Allah, şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin. CHP lideri, 15 Temmuz gecesinden, hele hele Yenikapı Ruhu'na sahip çıktığı andan itibaren yerli ve milli duruş sergilediği için hedefte. MHP lideri Devlet Bahçeli de darbeye karşı çıkışı, terörle mücadeleye açık destek vermesi nedeni ile pek çok çevreyi rahatsız etmekte.
Türkiye, terör örgütüyle masa kurmadığı, Kuzey Irak'ta ve Suriye'nin kuzeyinde milli çıkarlarını koruduğu, özerklik, kanton senaryolarına geçit vermediği ve bütün bunların taşeronluğunu yapan FETÖ'yü tasfiye kararı aldığı için terör tehdidi altında. Şunu da belirtmeliyiz ki bu, uzun sürecek bir mücadele. Sabır, milletin direnci, siyasetin ve ekonominin bağışıklığı çok ama çok önemli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA