Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İspanya, Arda'yı daha görmedi!..

Atletico Madrid-Beşiktaş maçı için İspanya Madrid'deydik Mart ayında.. Ben ve Fatih Doğan, Arda Turan ve menajeri Ahmet Bulut'la birlikte Julian De Tolasa adlı restoranda buluşmuştuk. Arda Turan mutluydu. İspanya'da, Madrid'de olduğu için... Bize uzun uzun buradaki günlerini anlatmıştı... Sanki onun için İspanya, G.Saray'dan, İstanbul'dan bir kaçıştı. Vincente Calderon'da bulduğu havayı, sıcaklığı anlatırken, gözlerinin içi gülüyordu. Bakın ne diyordu Arda Turan: "Onlar için sizin sahada nasıl mücadele ettiğiniz ve tavrınız önemli. Dışarıda arkadaşız. Ne yediğinize, neye bindiğinize ne giydiğinize karışmazlar!. İnsanların bakış açısı farklı!. Futboldan anlıyorlar. Sahaya baktıklarında 'Bu çocuk takımı için savaşıyor' dediklerinde sorun yok. O önemli. İnsanların bakış açısı farklı.. Ben burada kendimi çok özel hissediyorum. İyi yerde duruyorum. Genç arkadaşlarımızın da Avrupa'ya açılmalarını önemsiyorum. İspanya olur, Fulham olur başka kulüpler olur. Avrupa'ya açılmalarını tavsiye ediyorum. Ülke futbolunu taşımak için bu çok önemli."

GİDEN GERİ DÖNÜYOR!
Aradan 4 ay geçti, "Arda Türkiye'ye dönecek mi?" tartışmaları alevlendi. Ne değişti? "Avrupa'da var olalım, ülkemizi temsil edelim, Türk futbolcuları izleyelim" diyen bizler değil miyiz?.. Umut Bulut, Fransa'da bir yıl geçirebildi!.. Tuncay Şanlı Türkiye'ye dönmek için can atıyor!. Burak Yılmaz iki ay "Avrupa, Avrupa" dedi, olmadı!. Mehmet Topal 2 yılda geri geldi!. Acaba her şey tamamen duygusal mı? Ligimizdeki paralar malum Katar'ı da solladı neredeyse... Arda'nın bir dönüşü varsa bunun nedeni para mı? Yoksa G.Saraylılığını mı ispatlayacak?Milli Takım'ın yıldızı kariyerinde parlak bir sayfa açmış.. Kariyerine İspanya'da ya da başka bir Avrupa liginde devam etmesi, bizleri mutlu eder, hepimizin de sevinci olur... Aksi hayal kırıklığı yaratır. Arda'ya SABAH'a verdiği röportajı hatırlatmakta fayda var: "Daha İspanya Arda'yı görmedi."
.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA