Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNERİ-YORUM ŞEREF OĞUZ

Neden bu sayfa?

Ekonomiyi "yeni" kılan, iş yapma kültürü aslında... Eskisi gibi yürümeyen yığınca süreç var. Bilgi ve iletişim teknolojisi ve yeni üretim modelleri, mevcut ezberlerimizi bozdu. Bize yeni ezberler lâzım.
Çalışan patron ilişkisini çatışma kültüründen okuyan ve sendikalar üzerinden yaşayan kuşak, çoktan tarih oldu. Yeni çalışanpatron ilişkisi, şirketi de yeni kılıyor. İş, iletişim, ilişki ve bilgi süreçleri, ekonomiyi yeniden düşünmeye zorluyor bizleri...
Sabah ekonomi, Yeni Ekonomi Kulübü ile bu dönüşümün aktörleri, kavramları, sebep ve sonuçlarını tartışmak, paylaşmak ve siz okurlarımıza değer sunmak amacında...
Yeni Ekonomi Kulübü, yeni yolda yeni ayakkabıyla yürümeyi amaçlıyor. Yeni yol, küresel rekabetin büyük oyuncusu Türkiye'dir. Firmaları, kurumları, şirket ve çalışanlarıyla "değeri" nasıl üretiyor? Yeni ayakkabı, iş yapma tarzımızdaki inanılmaz değişim ve gelişimi anlatıyor.
Bu platformda ekonominin yarına bakan yeni yüzünü tartışacağız. Bunu yaparken ölçecek, bilecek ve araştıracağız.
Her hafta bir araştırma ışığında yeni ekonominin gündemine dair gelişmeleri haberleştirecek, yorumlayacak ve aktörleriyle tartışacağız Türkiye'nin yarınına dair fikri, eylemi, başarısı ve sancısı olan herkese; sayfamızı açıyoruz. Bu platform 2023 Türkiye'sinin entelektüel tarlası olma iddiası taşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA