Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNERİ-YORUM ŞEREF OĞUZ

Bir devin ardından...

Dün İbrahim Bodur'u Fatih Camii'nden uğurladık. Hayatlara dokunmanın ne demek olduğunu anlatan cenaze merasimi idi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "soyadı gibi 'Bodur' değildi, tam tersine o bir devdi" sözleriyle tanımladı İbrahim beyi...
Üzerine Kâbe örtüsü serili tabutunun başında, bir vefa ve gönül insanı babasını tanımlıyordu: "Babam Çanakkale 1915 ruhunun devamıydı. Hep uğraştı, çalıştı ve hiçbir zaman doğru bildiği yoldan şaşmadı. Değerleri her şeyin önündeydi.
Bize 'yap, et' demedi, her zaman rol model oldu. Kendi yaptı, biz gördük. Allah, ona layık bir evlat olmayı bize nasip etsin. Allah ona keremiyle ve lütfuyla muamele etsin. İnşallah evladımız İbrahim onun adını taşır ve çok daha iyilerini başarır. O devletine ve milletine her daim beş vakit dua ederdi, siz de dualarınızı esirgemeyin.
Ben de bu hayırlı vatan evladını minnetle yad ediyor, "yerli ve milli" kahramanımıza rahmet diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA