Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Bir tebrik

SABAH dış haberler konusundaki duyarlılık ve yetkinliğiyle ön plana çıkan bir gazete. Bunda Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın payı büyük.
Geçtiğimiz günlerde Dış Haberler Servisi'nde bir nöbet değişimi yaşandı. Alparslan Akkuş, başarıyla sürdürdüğü müdürlük görevini USA Sabah kurucu yayın yönetmeni Serdar Karagöz'e devretti. İkisini de tebrik ediyorum.
Karagöz göreve geldiği gün Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun davetlisi olarak Balkanlar'daki çeşitli toplantılara katılmak üzere sahaya indi. Peş peşe geçtiği, başka gazetelerde olmayan haberlerle fark oluşturdu.
Okur Temsilcisi olarak sayın Karagöz'e Fatma Sevinç adlı okurumuzun mektubuyla 'hoş geldin' demek istiyorum: "Gazetelerden ailecek soğuyoruz. Nedenlerinden biri yabancı ajanslardan alınan ve buram buram çeviri kokan haberler. Diğeri ise habere eşlik eden fotoğrafların, yabancı fotoğraf deposu sitelerinden alınması. Buna bir çare veya yaklaşım geliştirilemez mi?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA