Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Akın Kavuştu: "15 Haziran 2014 tarihli Bizden Habersiz Hamle Yapmayın başlıklı haberin spotunda Joe Biden'dan ABD Dışişleri Bakanı olarak söz edilmiş. Doğrusu: ABD Başkan Yardımcısı olacaktı."
Ekrem Tezel: "Ekonomi sayfasında yer alan Aranan Babayiğit İzmir'den Çıktı (31.05.2014) haberinde Ekber Onuk'un üzerinde çalıştığı Sazan adlı aracın ilk Türk yarış otomobili olduğu yazılmış. Türkiye'nin ilk yarış otomobili bundan dört yıl evvel Volkan Işık tarafından yapılmış Volkikar olarak isimlendirilen araçtır ve üç senedir de V1 Challenge adı altında Türkiye'nin farklı illerinde ve yurt dışına da satılarak Moldova, Türkmenistan ve bu senede Bulgaristan'da olmak üzere yurt içi ve yurt dışında şampiyonaları düzenlenmektedir. Ayrıca Volkikar'dan sonra Avitaş firması tarafından üretilen Control 2 ve sonrasında üretilen Control 4 yurdumuzda üretilen 2. ve 3. yarış araçlarıdır."
Sabri Ayçiçek: "19 Haziran 2014 tarihli Sabah'ın 28. sayfasında: Kral Öldü... Hüzünlü bir başlık var ve doğru... Ancak alt logosundaki "Hollanda karşısında alınan dört farklı galibiyetten ..." diye başlayan cümle doğru olmamış. İspanya Hollanda'ya dört farklı olarak yenildi, galip gelmedi."
Arslan A.: "Sivrisinekler Neden Bazı İnsanları Daha Çok Isırır başlıklı galeri haber yanlış bilgi içermektedir. Sivrisinekler beslenme amacıyla değil üreme amacıyla kan emerler. Bilim adamlarını öne sürmüşsünüz ama bu kadar basit bir hata ortada bilim adamının falan olmadığını ve haberi tamamen uydurduğunuzu gösterir. Bu konuda Tübitak tarafından hazırlanan kaynaklara başvurabilirsiniz."
Mustafa Abalı: "İnternet sitesinde, sayfa önüne açılan pop-up reklamlarınız gerçekten çok rahatsız edici. Tamam reklam tabii ki alacaksınız. Okurunuz olarak sizin reklam almanız beni de memnun ediyor. Ama haberi okurken sayfa yenilendiğinde bile bir anda ekranda bir reklam... Buna bir sınır koyarsanız çok memnun olurum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA