Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Zaruri bir not

Değerli mevkidaşım Faruk Bildirici... 90'ların Anayasa Mahkemesi gibi... Usulden girip esastan çıkmak için fırsat kolluyor. Gazetesini militanca savunmaktan ve iktidar partisini eleştirmekten fırsat buldukça Sabah gazetesine 'sarıyor.' Geçen hafta yaptığı gibi...
Sayın Bildirici, Hürriyet gazetesinin okur temsilcisi. Yani tarafsız, bağımsız, objektif, adil, dengeli olması gereken kişi... Fakat maalesef o kadar politize olmuş ki... Hangi hizbin ya da siyasi kliğin partizanı olduğunu anlamak için sosyal medya hesabına bakmak yeterli. Bütün günlük politik tartışmaların orta yerinde kendisi... Üzülerek seyrediyorum.
Daha önceki tartışmamızda yazmıştım. Buradan bir kez daha deklare edeyim ki belli olsun. 'Usulün esasa mukaddem olduğunu' anlayıncaya kadar kendisinin Sabah'la ilgili eleştirilerini köşemde ele almayacağım. Aynısı bu çıkışımı fırsat bilip hariçten gazel okumaya çalışacak münazara heveskarları için de geçerli.
NOT: Sayın Bildirici iki hafta önce yaşanan ceset sürükleme olayının bir ilk olmadığını bilecek kadar tecrübeli bir gazetecidir. Daha önce kaç olay olduğunu ve bunlardan kaçının Hürriyet'te haber olduğunu araştırırsa en az Sabah'ı eleştirmek kadar yararlı bir çalışma yapmış olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA