Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Gökhan Tiryaki: "Yabani hayatta hayvanlar arasında yaşanan saldırı görüntülerinin üzerine 'Kim Kazanır Dersiniz' yazdığınız için sizi kınıyorum. Vahşi köpeklerin sırtlana saldırı fotoğrafları için sizi ikinci kez kınıyorum. Bu başlık ve fotoğraflar gazetenizin topluma ve doğaya saygılı habercilik anlayışına yakışmamıştır."
Güngör Demirhan: "Yakın zamana kadar çocuklar için çok güzel promosyon kampanyaları yapıyordunuz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz tüm çocuk promosyon kampanyaları için teşekkür ederiz. Fakat artık promosyon kampanyası yapmıyorsunuz! Lütfen çocuklar için promosyon kampanyalarınızın devamını rica ederiz."
Fahri Ceylan: "Haberde "Moody's, Türkiye'nin "Baa3" ile "yatırım yapılabilir" seviyede bulunan kredi notunu ve "negatif" not görünümünü teyit etti" cümlesini hemen hemen aynı şekilde hem başlıkta hem spotta hem de yazının ilk cümlesinde tekrar etmişsiniz. Haberi başlıkta oku, bir alt satırda oku, bir alt satırda daha oku. Biz okurken sıkılıyoruz, eminim siz de yazarken sıkılmışsınızdır."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA