Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Ağar'dan mektup var

Önceki gün yazdığım, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ın Mehmet Ağar'ı ziyaretleri konusunda Ağar'dan kısa bir mektup, Hisarcıklıoğlu'ndan ise bir açıklama geldi.
Aydın Yenipazar Cezaevi'nden yazan Ağar, kısa mektubunda önce bir tespit yapıyor: "Siyaseti bıraktığım Temmuz 2007'deki yerimde duruyorum."
Sonra da iki ziyaretle ilgili şöyle diyor:
"Yalçıntaş soyadına yakışan tavırlarıyla beni çok moralize etti. Rifat Bey de yazdığınız gibi Aydın programı dolayısıyla, eski bir dostluğun vecibesini yerine getirdi. Memnuniyet vericiydi."
TOBB Başkanı Hısarcıklıoğlu ile telefonla da konuştuk. Şimdi sadece Ağar'la ilgili söylediklerine yer vereceğim: "Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la tanışıklığımız eskiye dayanır. Bu noktada hafta sonu Aydın Yenipazar cezaevinde onu ziyaret etmem de bir tanıdık görüşmesinden ibarettir. 15 dakikalık bir görüşme olmuştur. Konu bundan ibarettir..."
Bir dahaki yazıda ise kısa da olsa TOBB'un Aydın'da açtığı ilk gıda laboratuvarına değineceğim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA