Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Gürsel Tekin'in öngörü cevabı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in Sarıgül'e ilişkin kulislerde konuşulan iddialı tutumunu yazınca Tekin'den cevap geldi. Hem de maille... İşte o mail:
"Sayın Mahmut Övür,
Siyasal yaşamımda bütün öngörülerimin ve iddialarımın arkasında olduğumu en iyi siz bilirsiniz. 'Yanıldı' iddialarınız, kamuoyu yoklamaları ile ilgiliyse bana sorsalar bir siyasetçi olarak bu iddiamı bugün de tekrarlarım. Bunun dışında siyasal öngörülerimin hiçbirinde yanılmadım ve yarın da yanılmayacağım. Sizinle en son 1 yıl önce bir pastanede görüştüğümüzde önümüzdeki süreçte bizleri bekleyen zorlukları size söyledim ve eminim ki en iyi siz hatırlarsınız.
Sarıgül kısmına gelince bileğimi falan kesmem, partimiz herkese açıktır ve herkes istediği zaman CHP'ye gelebilir. Bu dedikoduları kimden duyduysanız yalandır.
Yeni öngörülerimi merak ediyorsanız en kısa zamanda size bir mail gönderebilirim.
Saygılarımı sunuyorum.
Gürsel TEKİN"
Sayın Tekin; sadece mailinizi vermek isterdim ama şunları söylemeden edemeyeceğim:
Son dönemi saymıyorum, her CHP kurultayında "büyük değişim olacak" dediğiniz halde olmadığını ve 2007 başında "İki ay içinde AK Parti gidecek, çok şey değişecek" dediğinizin de çıkmadığını sadece ben değil bütün çevreniz biliyor. Elbette buna rağmen yeni öngörülerinizi merakla bekliyorum.
Kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama mailin ne kadar bilmiyorum. Dostlar maille değil yüz yüze görüşür.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA