Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Bu çocuk ne yapıyor?'

Birkaç gün önce İstanbul Ataşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü sevgili yeğenim Elif Duygu Övür'le CHP Parti Meclisi üyesi Onursal Adıgüzel'in nişanı vardı.
İki gencin konukları da ağırlıkla CHP'liydi.
CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız genç nişanlıları yalnız bırakmamıştı.
Bu kadar CHP'linin, tam da yerel seçim sürecinde bir araya gelmesi kulis açısından iyi bir fırsattı. Ancak ne mümkün.
CHP'lilerin ağzını bıçak açmıyor. Sarıgül'ün gelmesi beklenirken Gürsel Tekin'in çıkış yapması "çokseslilik" diye yorumlansa da CHP'lileri şaşırtmış görünüyor.
Adnan Keskin şöyle diyordu: "Bu çocuk ne yapıyor anlamış değilim." İstanbul Milletvekili Öğüt'ün cevabı da farklı değildi: "Tekin arkadaşım ama bu çıkışı neden yaptığından haberim yok."
O gece sadece CHP'nin eski kadroları yoktu, yeni gençler de vardı. Anladığım kadarıyla da unutulan "Yeni CHP"yi onlar temsil edecek görünüyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA