Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Ne acı değil mi?

İstanbul adayları neden açıklanmıyor? Yerel seçim yaklaşıyor ama hâlâ başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerdeki ilçe adayları açıklanmış değil.
Anlaşılan AK Parti CHP'yi, CHP de AK Parti'yi bekliyor. Ne zaman açıklanacağı da belli değil. En belirsiz olan da İstanbul... Biraz daha uzayacağından söz ediliyor. Hatta AK Parti'nin elindeki 26, CHP'nin ise 13 ilçesinde son günlere kadar beklenebileceği konuşuluyor. Özellikle CHP'nin elindeki 13 belediyeden biri hariç hepsinin değiştirileceği düşünüldüğü için bu olasılık yüksek.
Deniliyor ki, yeni aday açıklansa eskisi ne yapacak? Bir kırgınlık ve gerilim olmasın diye adayların açıklanması son dakikaya bırakılıyor.
Aday olurlar mı bilemem ama CHP'nin iki önemli ilçesi Kadıköy ve Beşiktaş'ta iki yeni isimden söz ediliyor. Beşiktaş için İTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, Kadıköy için ise Fikret Ünlü'nün kızı Oya Ünlü adına dikkat çekiliyor...
AK Parti'nin güçlü olduğu Ümraniye için de yeni bir isimden söz ediliyor; Eski İSPARK Müdürü Kadir Gurbetçi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA