Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

64 kişilik VIP dinleme

Yasadışı dinleme konusu Türkiye açısından yeni değil. Geçmişte derin yapı başta olmak üzere, her devlet birimi Genelkurmay'dan MİT'e, Jandarma'dan Emniyet'e her biri kendilerini "devlet" ilan ederek istediğini dinledi ve gerektiğinde de o dinlemeleri operasyonları için kullandı.
Ama son dönemde "paralel yapı"yla birlikte bu telefon dinlemeleri kâbusa dönüştü. O kadar pervasız dinlemeler yapıldı ki, insanlar konuşamaz hale geldi. En son Yeni Şafak gazetesinin ortaya çıkardığı 64 VIP dinleme olayı, Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu "paralel tehlike"nin dehşetini gösterdi. Dehşetini gösterdi çünkü dinlenenin sadece AK Parti olmadığı Erbakan'dan TÜSİAD'a, CHP'den MHP'ye kadar herkesi dinledikleri ortaya çıktı. Hâlâ 17 Aralık'a darbe diyemeyenlerin bunu nasıl izah edeceklerini merak ediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA