Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Öykü ve Yavuz’un düğün gecesi

İki güzel insan, iki dost sanatçı Öykü Gürman ve Yavuz Bingöl evlendi... Mütevazı, sade ve bir o kadar da bu topraklarda yaşanan aşkların hüznünü, mutluluğunu, özlemini yansıtan türkülerle bezenen bir düğün gecesi.
O gece, Yeşilçam'ın siyah beyaz filmlerindeki ünlü evlenme sahneleriyle geçmişi, semah ve bozlak havasıyla Anadolu'nun çeşitliliğini, Sarı Gelin'le coğrafyamızın renkliliğini, Flamenko'nun ritmiyle de müziğin evrenselliğini paylaştık.
İki ünlü sanatçıyı, o gece sanatçı ve siyasetçi dostları da yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eşi Reyhan Bağış, nikahı kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen o dostlardan bir kaçıydı.
Sevgili dostum ve hemşerim Yavuz Bingöl'e ve eşi ünlü sanatçı sevgili Öykü Gürman'a yeni hayatlarında mutluluklar diliyorum.
Ve sözü ünlü bir sanatçıya, Jack Lemmon'a bırakıyorum:
"Bir zamanlar erkeğin üstün olduğuna inanıyordum. Sonra evlendim. Karım bu inancımı tamamen yıktı."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA