Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP’de ‘İnce’ umutsuzluk

Birkaç gün önce CHP'de Deniz Baykal- Muharrem İnce ve Fikri Sağlar'ın bir araya gelebilecekleri bir ittifaktan söz etmiş ve ilk adımın da dün İstanbul'da bir kahvaltıda atılacağını yazmıştım.
O kahvaltı dün gerçekleşti. İnce'nin organize ettiği kahvaltıya aralarında Haluk Pekşen, Mahmut Tanal, Namık Havutçu ve Tanju Özcan'ın da bulunduğu 12 milletvekili ile İstanbul'dan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar katılmış. Birkaç ilçe başkanı da katılanlar arasında.
Eskilerden ise Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk dikkat çeken isim. Peki, ne konuşulmuş? İşin belki de en tuhaf tarafı bu. Kaç kişiyle konuştuysam kimse akılda kalıcı tek söz söylemedi. Sadece Muharrem İnce'nin şu sözü aktarıldı: "Böyle gitmiyor, eğer referanduma böyle gidersek mahvoluruz."
"Peki, nasıl gidelim?" sorusuna bir cevap var mı? O da yok. Anlayacağınız batı yakasında umutsuzluk diz boyu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA