Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Çocuklar Üşümesin

Güneydoğu'yu kan gölüne çeviren PKK'nın çukur siyaseti etkisiz kılındı ama yol açtığı derin yaralar ve yıkım kolay kapanacak gibi değil. Devlet kurumları yardım yapıyor ama yetmiyor. Kışla birlikte durum daha da vahim. Özellikle okul çağındaki çocukların ciddi giyim sorunu var. Özellikle de Şırnak'ta. Star yazarı İlhami Işık bu sorunu çözmek için anlamlı bir kampanya başlattı: "Çocuklar Üşümesin..."
Kampanyaya Deniz Feneri, MÜSİAD, Uluslararası Kalkınma ve Demokrasi Derneği (UKDEM) ve bölgedeki çok sayıda sivil toplum örgütü katılıyor. Ama sadece onlar değil, Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk gibi çok sayıda işadamı da var. Kampanyanın Şırnak'la sınırlı kalmaması için daha da büyümesi gerekiyor. Siz de "Çocuklar Üşümesin" diyor ve o insanlara dokunmak istiyorsanız bir ucundan tutun derim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA