Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bu Kış Beni Sen Giydir

Cumhurbaşkanı Erdoğan da sık sık dile getiriyor, Türkiye bugün dünyanın dört bir yanına yardım etmede gelişmiş ülkeler de dahil ilk üç içinde yer alıyor.
3 milyonu aşkın Suriyeliye ev sahipliği yapması bunun en anlamlı örneği...
Aynı şeyi içeride de yapıyoruz. Ne zaman bir bölgede, bir şehirde bir felaket yaşansa, devleti beklemeden sivil toplum harekete geçiyor ve elinden geleni yaparak yaşanan yarayı sarmaya çalışıyor.
Onlardan birini de Türkiye'nin en büyük özel okullarından Doğa Koleji öğrencileri "Bu Kış Beni Sen Giydir" adlı kampanyayla yaptı.
Doğa Okullarının Türkiye'deki tüm kampüslerinde öğrenciler, proje boyunca velilerden ve kendi çabalarıyla buldukları sponsorlar aracılığıyla 18 bin 750 parça kışlık giysi bağışı topladı. İhtiyaç sahibi devlet okullarını da kendileri tespit eden öğrenciler, mont, pantolon, kazak ve bottan oluşan giysi paketlerini okullara giderek kardeşlerine elleriyle teslim ettiler.
Sadece son 2 ayda, aralarında Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Van, Zonguldak, Batman, Iğdır, Manisa, Mardin, Siirt, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da yer aldığı 40 ilde 6 bin 400 çocuğa ulaşıldı.
Bravo Doğa Kolejliler, hepinize teşekkürler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA