Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÖZLEM DOĞANER

Dostlardan dinleyin...

Geçtiğimiz günlerde Philip Morris Sabancı Genel Müdürü Enrique Jimenez ile sohbet etme fırsatı buldum. Jimenez, "Discover your Turkey story" (Türkiye hikâyeni keşfet) kampanyasına katılan CEO'lardan biri...
Jimenez tam bir Türkiye aşığı.. Ayrıca 4 çocuğunu Türkiye'de büyütmekten mutlu İspanyol bir baba. 15 Temmuz'da ailesi İspanya'da tatildeymiş. Köprünün bir tarafının trafiğe kapatıldığı saatleri hatırlayın. Anadolu yakasından Avrupa'ya geçen son arabayı kullanıyormuş. "Arkama bir baktım kimse yok" diyor. İspanyol televizyonları geceyi o kadar sakin vermiş ki, CNN'i açıp da silahları, tankları görünce korkarlar diye ailesine kendisi haber vermiş.
İspanya'da da darbe yaşamış biri olarak Türkiye'nin geleceğinden çok umutlu.
Türkiye ekonomisinin kendi ülkesinden de, AB'den de çok iyi durumda olduğunu düşünüyor.
Jimenez, bir turizm elçisi de olabilir. İstanbul'un dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olduğunu söylüyor. Türkiye'de gezmediği şehir iki elin parmaklarını geçmiyor. Türkiye'yi Türkiye'nin dostlarından dinlemek insana moral veriyor.
Ekonomi Bakanlığı'nın başlattığı bu kampanya başarılı olacaktır.
Sadece Türkiye'de Türkiye'yi bu kadar seven Türkler olmadığını bilmek üzüntü veriyor insana.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA