Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

John Terry&Arda Turan

Hiç acımamız yok yıldızlara. Hemen bitirmeye çalışıyoruz. Beyefendi de olsa, kendine has tarzı da olsa. Oysa hepsi içimizden çıkma.
İngiltere Milli Takımı Kaptanı John Terry, eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in çocuğunun annesiyle birlikte oldu. Milli takımın İtalyan patronu Fabio Capello, evli olan Terry'nin kaptanlık apoletini sökse de, kamuoyu sökmedi. "Terry'nin kaptanlığı alınmalı mı?" sorusuna İngilizler'in yüzde 53'ü "Hayır" dedi.
Terry'nin takım arkadaşı, yine evli olan Ashley Cole, bir kadına çıplak fotoğraflarını gönderdi. Eşi dışında ipini çeken yok.
Ya Türkiye? Son dönemdeki tek yıldızımız Arda Turan'ı yukarıdaki iki örnekteki "ahlaksızlıklar" ile en küçük bir yakınlığı, benzerliği olmayan ilişkisi için yargılıyor, cezalandırmaya kalkıyoruz.
John Terry'nin ihanetini Dubai'ye yanına koştuğu eşi Toni affederken, biz Arda'yı yok etmeye çalışıyoruz. Suçu ne? Ünlü birini sevmek; sevilmek. Yaşı yaşına, ünü ününe uygun biriyle bir sevda yaşamak.
Sinema kapatıyor, sevdiğinin oynadığı filmi birlikte izliyorlar. Dakikada 35 kişinin imza istediği bir yıldız futbolcu ne yapacaktı? Hangimiz, imkanımız olsa bu jesti sevdiğimiz kadına yapmayız? Hani Arda, Antalya'da olmayacaktı? Hani Sevgililer Günü'nde sevgilisiyle baş başa olacaktı?

DAMADA BİLE KIYAK YAPILDI!
Arjantin'de Maradona'nın damadı Sergio Agüero'nun kaçamağı görmezden gelindi. Atletico Madrid ligde sürünürken İspanyol medyası hesap sormadı. Terry'yi İngiliz basın soruşturdu, ama yıpratmadı. Eşiyle barışma fotoğraflarını yayınladı, olayı kapattı. Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti (O da eşi tarafından aldatılan bir isim) Terry'ye destek verdi.
Arda ne yaptı? Sevdi, seviyor. Ama yıldız sevemez, yıldız dışarıda bir kadeh bir şey içemez. Zidane, Maradona sigarasını tüttürür, ama bizde sigara içen futbolcular gizli gizli içer. Yakalanırsa (Hakan Balta gibi) tacizci muamelesi görür.
Futbolcu da insan. Terry'ye İngilizler sonsuz kredi açarken biz hiçbir suç işlemeyen Arda'yı cezalandırmaya uğraşıyor, cezalandıramasak da yıpratıyoruz. Niye? Sevgisini cesurca gösterdi diye..
Bu ülke artık başarılı olanları cezalandırmaktan vazgeçmeli.
Rahat bırakın Arda'yı. Öncelikle de ondan çok daha fazlasını yapan Cihangir yazarları. Gidin Terry'yi, Ashley Cole'u yazın.
Gençsin Arda.. Koş sevdanın peşinden de topun peşinden koştuğun gibi.. Sevda yollarında top kaptıranlara, bir çalım bile atamayanlara bakma! Bırak onlar hakeme itirazlarını sürdürsünler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA