Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Herkes çıldırdı Füsun Abla da kervana katıldı

Yüce Rabbim sen bizi koru.
Sanırım hep beraber kafayı sıyırmak üzereyiz. Sınır diye bir şey kalmadı.
Saygı mı? Yahu o da ne? Başkasına saygıyı bırak, kendimize bile saygısızız. Üstelik bunu bir marifet zannediyoruz artık.
Yalan söylemek özel bir yetenek oldu çıktı. Aldatmak, skandala karışmak, şuursuz hareketlerde bulunmak ise kolundaki altın bilezik. Sıkıştın mı, gündemden düştün mü ver röportajları, yediğin naneleri kasıla kasıla anlatmalara doyma. Senden iyisi yok valla!
Babalarımızın alın teriyle, yetenekleriyle bir yerlere geldiği ve o yeri korumak için sonsuz performans gösterdikleri dönem bitti, öldü. Çoktan helvasını yapıp yedik. Şimdi devir başka.
Adamın yakasını bağrını açıp orasını burasını sıkıştırırken çektirdiğin fotoğrafları röportaj fotoğrafların olarak iftiharla sunabiliyorsun mesela. Ve iyi röportajcı ilan ediliyorsun. Niçin? Gündeme geldiğin için, elalemi konuşturduğun için.
Peh!
Ya da diyelim devrin geçti mi? Artık kimse senden bahsetmiyor mu? Bu da üzülecek şey mi ayol. Çık anlat herkeslere neler neler karıştırdıydın bir zamanlar.
Korkarım yakında skandallar, aldatmalar, çevrilen dolaplar, teşhirci pozlar falan CV'lerde altın harflerle yazılacak.
Alın size Aktüel dergisinde Füsun Önal'ın usta röportajcı Arda Uskan'a verdiği röportaj. Okudukça hop hop ettim.
Üşenmemiş Arda Abi'ye aşk tarihçesini bir bir dökmüş Önal. Üstelik abilerin isimlerini vererek, tanışmalarından ayrılmalarına kadar detayları anlatarak, aralarda "o sıralar ben yine onunla bununla kırıştırıyordum" demekten çekinmeyerek. Sıkılmadan ve pervasızca kimle nasıl cinsel bir hayat yaşadığından bahsederek falan...
Kimler yok ki röportajda; müzisyen Cahit Oben, Atilla Özdemiroğlu, Tunç Başaran vs. vs.
Tabii nedense yine bizden esirgenmemiş ve bomba Ajda Pekkan'ın üzerinden patlatılmış
. Füsun Önal çekinmeden, darlanmadan o zamanlar Ajda Pekkan'ın sevgilisi ve menajeri olan Cömert Baykent'i nasıl ayarttığını da anlatıvermiş.
Ajda sahnedeyken sevgilisi Cömert Baykent'i kapıp gitmiş Füsun Abla. Sonra da Ajda ağlamış, üzülmüş. Yani bunu da demeçleyebilmiş Füsun Abla.
Finalde de Tarkan'a mesaj yollamış, onu da beğeniyormuş.
Ey güzel Allah'ım... Şimdi Füsun Önal'a kızalım mı? Bilmem, siz bilirsiniz. Ben sadece şaşkınlıkla yaprak dökümünü takip ediyorum. Baksanıza eskisi, yeni yetmesi herkes sırayla aklını kaçırıyor.
Utanmak tarih oluyor. Özel hayat, özelliğini kaybediyor. Hakkında konuşturan pastadan bir dilim kapıyor, terbiyesiyle yerinde oturanın elleri bomboş kalıyor.
Ve sizi bilmem ama benim canım bu duruma çooook sıkılıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA