Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kıvanç ve Kenan arasındaki 5 fark

İkisi de Türkiye'yi sallıyor, ikisi de kadınların hayallerini süslüyor, ikisinin de oynadığı diziler gündemden düşmüyor. Eh hal böyleyken iki yakışıklı kıyaslanıyor, magazin muhabirleri ünlülerin ağzına mikrofonu dayayıp soruyor "Sizce Kıvanç Tatlıtuğ mu, Kenan İmirzalıoğlu mu?".
Alın size benim cevabım.

Kenan'sız Ezel olmazdı

1. Kıvanç Tatlıtuğ dünya kriterlerine göre bebek gibi adam maşallah ağzı, burnu, gözü, kaşı, kaslı kolları, sağa sola attığı saçlarıyla tam bir erkek güzeli. Ama maalesef sadece erkek güzeli! Kenan İmirzalıoğlu ise yakışıklı bir esmer olmaktan daha öte bir şey. Fevkalade seksi, Allah tarafından ona hediye edilmiş müthiş bir karizması var. Erkek gibi erkek derler ya, hah! işte tam o hesap.
2. Hadi Aşk-ı Memnu aşkımızdan çıkıp kabul edelim Kıvanç Tatlıtuğ vasatın altında bir oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ise oynadığı dizinin-filmin kaderini değiştirebilecek kadar sağlam bir oyuncu. Üşenmeyip 'Kabadayı' filmini hatırlamanızı rica edeceğim. Kenan'sız Kabadayı izlenir miydi?
3. Kıvanç olmasa Aşk-ı Memnu olurdu, hatta şunu bile diyebilirim Kıvanç Behlül karakterinin hakkını veremiyor, Behlül'ün iç çatışmasını seyirciye iyi geçiremiyor. Şöyle düşünün Beren Saat'in Bihter'i olmasa Aşk-ı Memnu bu kadar fırtına koparır mıydı? Hayır! Kenan İmirzalıoğlu olmasa Ezel reytinglerin tepesinde olmazdı.

Şampiyon baştan belli
4. Evet! Kıvanç olmasa Aşk-ı Memnu olurdu ama Aşk-ı Memnu olmasa Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar bugünkü konumunda olurdu, işte orası kocaman bir soru işareti. Kenan İmirzalıoğlu içinse bunu söylemek imkansız. Kenan o kadar baskın ve özel bir oyuncu ki yeni neslin Ayhan Işık'ı, Kadir İnanır'ıdır İmirzalıoğlu. Her daim önü açıktır, Kıvanç'ınsa bir Aşk-ı Memnu daha yakalayıp yakalayamayacağı tamamen kaderdir, kısmettir. İnşallah Allah yolunu açık etsindir.
5. Gelelim ikisinin de bir kadın olarak bana verdiği imaja. Oynadıkları dizi karakterleri dışında gerçek hayattaki tavırlarını takiben düşündüğüm şudur sevgili okur; Kıvanç Tatlıtuğ benim gözümde her an döneklik yapabilecek, işine gelmedi mi kaçıp tüyebilecek, kaygan zemin bir sevgili imajı çizerken, Kenan İmirzalıoğlu sevdi mi tam sevecek, sevgilisine eşine sahip çıkacak, kararlı, tam koca kıvamında bir erkek hissiyatı veriyor.
Yani şimdi bu 5 madde ne demek oluyor? Kenan İmirzalıoğlu sarışın erkek güzeli Kıvanç Tatlıtuğ'a sekiz çeker demek oluyor. Hal böyleyken de boşuna 'Kenan mı Kıvanç mı?' sorusuyla ortalığı karıştırmaya gerek olmuyor değil mi? Şampiyon zaten baştan belli.
Kenan 1 numara!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA