Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mali ve Tuğba Erbil boşanması

Boşanma mevsimine hoş geldiniz!
Bu işler böyle midir, nedir, ne şekildir anlamadım ki.
Korkarım bu ünlü dünyası aynı anda evlenmeye, aynı anda ayrılmaya, aynı anda hamile kalmaya bayılıyor.
Sanırsınız ajan misali arka sokaklarda buluşup saatlerini ayarlıyor sonra da şehrin dört bir yanına dağılıp harekete geçiyorlar.
Bir ara düğünlerden, doğumlardan fenalık gelmişti şimdi de boşanmalarda fenalıkgeldigeliyor. com.
Yüce Rabbim'in izniyle iki gün önce Seda Sayan'ı Onur Şan'dan boşadık şimdi sıra Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Erbil'de.
Fakat bu iş öyle sessiz sedasız bitecek gibi değil. Cephelerden her gün yeni sesler çıkıyor. Havada hırs, intikam, 'benim babam senin babanı döver' kokuları uçuşuyor.
Tuğba Erbil, aldatıldığını ve artık kocasını sevmediğini söylüyor. Burada şarkı girsin mi; "artık sevmeyeceğim, bütün kabahat benimm, ne kadar ağlasan boş, ne kadar yalvarsan boş, sana dönemeyeceğim".
Neyse, diyelim magazinin kitabını yazmış Kenan Erçetingöz internetteki köşesinden an be an çiftle ilgili flaş detaylar geçiyor. Misal: Tuğba Erbil Mali'nin kumar hastalığından bıkmış, Sezen Aksu Tuğba Erbil'i evliliğini kurtarmak için ikna etmeye çalışmış vesaire vesaire.
Bütün bunlar iyi güzel de insanların boşanırken bu kadar vahşileşmesi, nankörleşmesi, birbirlerinin yüzüne yüzüne kusma istekleri niye?
Evlenmeyi, çocuklar yapmayı, yuvalar kurmayı, evde kırda plajda mutluluk pozları vermeyi biliyoruz da efendi efendi ayrılmayı niçin beceremiyoruz dersiniz?
Şimdi Mali'nin avukatının; "Elimizde deliller var, bizimle anlaşmazlarla hiçbir şey alamazlar; zaten çalışmayan kadının bu kadar parası olur mu?" kıvamında Tuğba Erbil'e gözdağı vermesine ne gerek var.
Ne demek kadın hiçbir şey alamaz? Kadın belki maaşlı çalışmıyor ama 5 yıl bir adama eşlik ediyor, çocuğunu doğuruyor... az mı?
Neyse... Ben işin Tuğba Erbil cephesini öğrenmek için kendisini aradım fakat anlatmak istese de mahkeme sonuçlanmadan konuşamayacağını söyledi.
Mehmet Ali Erbil tarafından aldığım duyumlarsa çok üzgün olduğu ve barışmak istediği yönünde.
Şu avukatlar ortalığı karıştırmasalar belki insan gibi boşanacak çiftimiz. Ya da belki sakinleşip birbirlerini anlamaya çalışacak ve yeniden başlayacaklar.
Ah şu avukatlar, ah şu kazanma hırsı ah!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA