Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Beyaz iyi ki doğmuş çünkü...

* O bir iyi insandır. Onun gibisi bu âlemde zor bulunur.
* O bir çalışkandır. 15 yıl televizyonda bir programı aynı tempoyla, yüksek reytingle, seyircinin ilgisini sabit tutarak sürdürmek kolay değildir. Beyaz işine âşıktır. Çalışır da çalışır.
* O bir takım ruhludur. 'Beyaz' olmasının ardında kocaman bir ekip vardır ve o bunun farkındadır. Yanında çalışan arkadaşlarıyla ahenkle dans eder, onları mutlu etmeyi, onların iş hevesini her daim ayakta tutmayı bilir.
* O bir iş delisiyken aynı zamanda da eğlence adamıdır. Sabahlara kadar yeni fikirler üretirken, bütün ekibini ve arkadaşlarını toplayıp sabahlara kadar eğlenebilir de. Hayatı kaçırmaz.
* O bir ailesine bağlı insandır. Aileye değer vermek, aileyi ihmal etmemek çok önemli bir davranışsa Beyaz bu işin kralıdır.
* O bir arkadaştır. Öyle işine geldiğinde değil. İyi günde de kötü günde de onu sevenleri unutmaz! Herkesle tek tek ilgilenir, herkese koşar... İnsan ayırmaz, kendini tahtlara koymaz. Çocukla çocuk, büyükle büyüktür.
* O bir herkesin sevgilisidir. Hiçbir reyting insanların bizi sevme sebebi olamaz değil mi? Beyaz, 15 yılda insan ilişkilerini oya gibi işlemiştir. Herkes onunla vakit geçirmek ister, herkes onun programına çıkmak ister, herkes onunla yan yana durabilmek ister. İşte bu gerçek başarıdır!
İşte tüm bu sebeplerden ve daha fazlasından seni çok seviyoruz Beyaz! İnsanlığın, güler yüzün, pozitifliğin, kendinle dalga geçebilecek kadar özgüven sahibi olabildiğin, gönlünde leke tutmadığın için seni çok seviyoruz.
İyi ki doğdun beyaz adam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA