Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkek neden tele-kız çağırır?

Cevap veriyorum: Çünkü elinde telefon vardır!
Gördüğünüz gibi bir kadın olarak benim bu ruh halini anlamam imkânsız!
Misal; ünlü, başarılı, zengin, ülkenin en güzel kızlarının peşinde koştuğu abiler neden "Aloo bana acil bir fıstık lütfen" buyurur kafam basmaz!
Ee dedim ya çünkü ben kadınım.
Tabii benim kadın olmam, bu gerçeği değiştirmiyor. Günümüzde erkeklerin yarısından fazlası hatta bir erkek arkadaşımın varsayımına göre yüzde 80'i falan seks için telefonla kadın çağırıyor (Bendeki de laf, pilav pişirsin, iki su yerleri silsin diye çağıracak halleri yok ya).
Peki acaba erkekler sevgilileri-eşleri ortalıkta bekâr gezen yüzlerce taş gibi hatun kişi varken neden telefonla kız çağırıp seks yapmak istiyor? Üstelik üstüne bir de para vererek.
Eğri oturup doğru konuşursak, üşenmeyip çevremizdeki erkeklerden hadiseyle ilgili dürüst cevaplar alırsak, işte çünküler...
Çünkü 1: Tele-kız eşittir no dırdır! Telekız sevişmenin ortasında bilinmeyen bir sebepten ağlamaya başlamaz. Sabah uyandığınızda size anlam veremediğiniz bir biçimde surat asmaz. Hatta sabah uyandığınızda yanınızda olmaz!
Çünkü 2: Tele-kızın masrafı bellidir! Sevgiliniz ya da yeni tavlamaya çalıştığınız bir kadın gibi onu yemeğe çıkarmanız, yalandan güzel sözler söylemeniz, gönlünü eğlemeniz, hediye almanız ve eşref saatini beklemeniz gerekmez.
Çünkü 3: Tele-kızın haftada 5 gün başı ağrımaz! Bu maddeyi açmama gerek yok herhalde, herkes anladı.
Çünkü 4: Tele-kızla istediğiniz gibi seks yapabilirsiniz. Önsevişmeyi atlayıp direkt konuya girebilirsiniz. Özetle tele-kızın Türkan Şoray kanunları yoktur.
Çünkü 5: Tele-kızla performans endişesi yaşamazsınız (En önemli 'çünkü' de budur herhalde). Bütün hadise olduğu kadardır, elinizden geldiği kadardır, canınız ne çekerse ortaya karışık yapmaktır.
Çünkü 6: Çünkü her "Alo" dediğinizde farklı bir fıstıkla paşa gönlünüze göre bir gece geçirebilirsiniz.
Çünkü 7: Tele-kız seviştikten sonra tavana bakıp sesini Küçük Emrah tonuna getirerek; "Şimdi ne olacak?" sorusunu patlatmaz. Ne olacağı bellidir, parasını alır ve gider.
Çünkü 8: Tele-kız ertesi gün aramanızı beklemez ve aramayınca "adi adam" ilan edilmezsiniz.
Gördünüz mü şimdi; açılan sandık sayısı belli, geçerli oy sayısı belli "Alo bana 90- 60-90 bir kadın lütfen" çeken erkekler pek de haksız sayılmazlar.
Kızlar yanlış anlamayın, onayladığımdan değil sadece gerçek bu!
İsteyen yüzleşir, istemeyen "Aaa! Ne ayıp" demeye devam edebilir.
Sen ne dersen de, sen kadın olarak seksi, ilişkileri, hayatı nasıl algılarsan algıla erkek kısmının çipleri başka. Ayrı apayrı senden.
Yani oluyor böyle vakalar Türk polisi yakalıyor işte!
Offff...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA