Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadise Demet Nihat magazinde tur at

Hah! Bu böyle, burnumu Türkiye'den dışarı çıkarttığım an ortalık karışıyor.
Döndüğümde kızlar olanları anlatmaya doyamıyorlar.
Ben Beyrutlar'da havalanırken, aşklanırken magazin dünyamızda neler olmuş öyle.
O zaman kısa kısa Ayşe yorumları gelsin mi? Gelsiiin! Geri kalmak yok! Her şeyden vazgeçeriz, magazinden asla.
Hadise 1:
Demet Akalın- Mehmet Ali Ilıcak-Önder Bekensir klayve savaşı.
Demet Akalın "Nihat'ı (Doğan) seviyorum kim ne derse desi" diye cikcikleyince Mali Ilıcak yememiş içmemiş, klavyesini korkak alıştırmamak suretiyle; "Yeni bir enişte mi Nihat? Duymadım" yazıvermiş.
Amanın aman, bravo! Gerisi facia zaten.
Yahu Mali Kaçköşebucak insan, şu hayatta azıcık magazin kültürün varsa Demet Akalın'a böyle bir mesaj atılır mı?
Demet de sazı eline alıp Mali Ilıcak'a eşi Meyra'dan dalmış. Meyra'nın albümü tutmuyormuş da falan filan.
Beş tweet sonra mutfaktan gelen Önder Bekensir olaya el koymış ve "Yediririm sana o klavyeyi" cümlesiyle kılıcını çekivermiş.
İki taraf da ayarını şaşırmış "Ama önce o başlattı" durumundan bence Demet Akalın haklı. Mali Bey keşke annesinin empatisinden, eşinin zarafetinden bir parça nasiplenebilseymiş.
Yahu sana ne be kuzum. Ağır olmak çok mu zor?
Hadise 2: Hadise'nin kendisi. Yahu bu kızın çilesi hiç bitmez mi? Nazara mı geliyor, göze mi, söze mi, saza mı çözemedim.
Şimdi de yeni albümünün ilk klibini çeken yönetmen-fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından paralanmış.
Efendim Hadise'nin 50 bin TL'ye anlaştığı klip, iş sonunda 62 bin TL'ye çıkıverince (Hep beraber; çüşşşş) kız fazladan 12 bin TL vermek istememiş.
Böyle olunca da Odabaşı Twitter'dan Hadise'ye sallamış. Valla burada da oyumu Hadise'den yana koyarım.
Yuh yaaa 62 bin TL ne demek? Şaka mıdır, nedir?
Hadise 3: 'Ezel' de Ramiz Dayı ölmüş, dizi hareketlenmiş... Şimdi tam zamanı ne diyoruz? "Su testisi su yolunda kırılıııır". Acımız büyük, Ezel daha büyük.
Hadise 4: Survivor Türkiye'nin yıldızı Nihat Doğan yarışmayı yani pizzaları kaybedince sinirinden ağlamış. Kuzuların gözyaşları bu olsa gerek. İster misiniz, bütün kuzular birleşip Nihat Doğan için bir dakika boyunca meeeeeelesin. Olur mu olur valla.
Hadise 5: Tuba Ünsal doğum sonrası kilolarını verememiş. Hay Allah! Ne yapacağız şimdi!
Şahsen ben haberi aldığımdan beri kendime gelemedim, bak su bile içemiyorum üzüntümden. Ya kilolar kalırsa? Biri Tuba'yı kurtarsın.
Hadise 6: Sunucu Ece Erken kankası Yeliz Şar'ın eski nişanlısı Davut Güllüoğlu pardon Güloğlu ile öpüş koklaş yakalanmış.
Adam resmen Ece'yi boynundan öpücüklüyormuş (Aaaaa rezalet). Yeliz Şar, Ece- Davut ikilisini önce Allah'a havale etmekle beraber kendilerine 3Utanıyorum, ahlak sıfır! Oturun yerinize" buyurmuş. Yeliz'in hayatından bir öpücükle iki kuş uçmuş.
O sinirlense de bence güzel sonuçmuş.
Hadise 7: Oyuncu Hande Katipoğlu'nun köpeği Hülya Avşar Şov'da işeyivermiş. Akıllı köpek diye ben buna derim arkadaş. Hülya Avşar Şov bu, ya kafana ayakkabı yiyeceksin ya poponu elleteceksin ya da işeyeceksin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA