Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Acil izlenmesi gereken filmi: Altın Küre'de Müzikal veya Komedi En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Jennifer Lawrence'la kapan 'Umut Işığım'. Kadroda Bradley Cooper ve efsane Robert de Niro da var.
Şarkısı: Solistliğini Mithat Can Özer'in yaptığı müzik dünyamızın taze kanı Pis'ton'dan 'Azad Et Beni'. Grubun albümü de oldukça başarılı. Hazır konuya girmişken tebrikler.
Sesi: Belki bilen biliyordur ama ben İngiliz şarkıcı 'Birdy'yi yeni keşfettim. YouTube'da dolaşırken, o videodan bu videoya karışık karışık atlarken... Birdy 1996 doğumlu; dinleyenin duyarsız kalamayacağı bir ses. Öyle yani. Sevdim.
Kitabı: Olivia Fox Cabane imzalı 'Karizma Miti'. Yazarın da altını çizdiği gibi karizma sonradan kazanılan-kaybedilen bir şeyse eğer bu kitabı okumaya değer. Benim ilgimi çekti ve faydalı üç beş bilgi edinmemi sağladı. Karizma sıkıntısı çekenlere duyurulur.
Düşüncesi: Bazen küstüğümüz kişi karşımızdaki değil de kendimiz olabilir. Bazen bakış açımıza küsüyoruz, onda gördüğümüz neyse artık bizi bizle çeliştirdiği için küsüyoruz, içimizde birikmişleri kusamadığımız için uzaklaşıyoruz. Başkasına tüm sorumluluğu atıp taca çıkmak kolay olduğu için gidiyoruz.
Sonra da kıyın kıyın olay mahalline geri dönüyoruz. Sahi biz bunu niye yapıyoruz? Gitmek kendinle kapışmaktan daha kolay diye mi?
Yakışıklısı: Altın Küre'deki şıklığıyla tabii ki Bradley Cooper. Yok böyle bir gülümseme, yok böyle bir tavır. Hem seksi hem tatlı, üstelik acayip yakışıklı. Öyle ki onu her gördüğümde üç çocuk meselesine zil takıp oynayarak katılasım geliyor. Neyse...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA