Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Engelle gitsin!

Sosyal medyadaki tanımadığımız insanları ve yorumlarını biraz fazla ciddiye almıyor muyuz?
Hayır, zaten ömrümüz yeterince 'elalem ne der'le geçmedi mi? Yahu kocasından boynuz yiye yiye kendini dolmaya böreğe veren komşu teyze ne der diye hava karardıktan sonra bahçeye çıkmamışız.
Sevgilimiz ne der diye o en beğendiğimiz mini elbiseyi alamamışız.
Âşık olduğumuz adamı-kadını saklamışız.
Kahkahada ekonomik davranmışız. Ağız tadıyla şarkılar söyleyip coşamamışız. Hep bir 'el alem'e kurban gitmişiz. Ki o el alem o arada ne haltlar karıştırmış, neler yapmış...
Neyse yani demek istediğim kendimizden başka herkesi önemsemişiz. Onların ne dediği, hakkımızda ne düşündüğü önemli olmuş, içimizden geçenin önünde duvar gibi durmuş.
Şimdi ne yapıyoruz? Sosyal medyaya kendimizi kırbaçlatıyoruz. Attığımız bir mesaja, yüklediğimiz bir fotoğrafa yazılan mesajlara gereğinden fazla kıymet veriyoruz.
Üstelik o art niyetli, haset ve kötülük kokan mesajları yazanları tanımıyoruz bile. İyi de elin oğlunun kızının lafını bu kadar takmak niye?
Engelleyin gitsin. Kudurmaya gerek yok, kızmaya gerek yok, durup durup kurulmaya gerek yok. Valla çok basit. Tavsiye ederim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA