Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bir kadının sahip olması gereken 10 şey

Bir numara her zaman; ekonomik özgürlük.
Eğlenceli, gerçekçi ve dürüst kız arkadaşlar.
Gurur, anlayış ve özgüvenin kusursuz karışımı.
Sabır. Neden mi? Sanırım bu dünyada sabır imtihanı en çok kadınlara düşüyor.
Dolabında mutlaka; siyah elbise, siyah pantolon, siyah ceket, siyah palto, siyah topuklu ayakkabı, siyah çanta, üzerine cuk oturan iyi bir jean, jilet gibi beyaz gömlek, şık blazer, klasik bir güneş gözlüğü.
Yüzünü tanıyan iyi bir kuaför, işini bilen manikürcü ve doğru makyaj malzemelerini kullanmasını sağlayacak makyaj uzmanı.
Kendisiyle bütünleşmiş bir parfüm.
Bırakabilme gücü. Kadınlar takılı kalmaya bayılıyor galiba. Memnun olmasalar da işlerinden, evdeki yardımcılarından, yıllardır giymediği kıyafetlerden, yürümeyen özel ilişkilerinden vesaire bir türlü vazgeçemiyorlar. Sıkı sıkıya ne varsa tutunuyorlar. Şu bırakma işini bir çözseler hayatları ışıldayacak.
Kendisiyle dalga geçebilme yeteneği. Biz kadınlar detaycı ve ajanda sahibi varlıklarız. Hayat bizle dalga geçmeden biz kendimizle dalga geçsek hiç fena olmaz hani.
Yüreğinin sesi ve ondan gelen cesaret.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA