Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Eskiler yenilere sinirli mi?

Düşünmeden edemiyorum, bu da bir ihtimal tabii.
Hani Kıvanç Tatlıtuğ 'Kurt Seyit ve Şura'nın setinde usta oyuncu Engin Şenkan'la tartışmış ya. Esasen Kıvanç rol vermediği için Engin Şenkan sinirlenmiş ve seti terk etmiş.
Duyduğumuz bu.
Kıvanç'ı az çok tanıyan ve bugüne kadarki tutumunu takip eden biri olarak burnu havada, şımarık ve büyüklerine saygısızlık edecek biri olmadığını söyleyebilirim.
Bir şeyler olmuş ama ne olmuş tam bilememekle ve kimseyi kırmak istememekle birlikte kafama şu soru takılmadı değil; acaba problemin temeli eski neslin yeni nesil oyuncuları hazmedememesi olabilir mi?
Mesela her fırsatta milyonların sevgilisi Cem Yılmaz'a ve Şahan Gökbakar'a laf atan abimiz Levent Kırca, son dönem şarkıcılara burun kıvıran usta Kayahan da bu tonda ilk aklıma gelen isimler.
Acaba sorun onların yıllarca uğraşıp, zorluklarla geldikleri noktaya yeni neslin daha kolay, daha etkili gelmeleri ve daha çok para kazanmaları olabilir mi?
Ve fakat hayat "Biz daha iyiydik, biz kimlerin kimlerin öğrencisiydik, biz neler yaptık ama karşılığını alamadık, alamıyoruz, kahrolsun yeniler"le yaşanmıyor. Başarılı gençlere sinirlenmek yerine takdir etmek, abilik, ablalık etmek, gururlanmak daha iyi bir seçenek değil mi?
Benimkisi tamamen bir fikir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA