Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gitti ehliyet!

Yok benimki değil. Kaya Çilingiroğlu'nunki gitmiş. Alkollü direksiyon başına geçip, trafik kontrolünde yakalanmış ve ehliyeti kaptırmış.
Süper olmuş.
Oh olmuş.
Yanlış anlaşılmasın Kaya Çilingiroğlu'na gıcık kapmıyorum, kendisine düşman değilim. Sadece alkollü araba kullananların tek tek ehliyetlerinin alınmasını istiyorum.
İçkileri devirip devirip araba kullanmayın kardeşim. Hadi kendi hayatınızı tehlikeye attınız, başkalarınınkini nasıl atarsınız?
Bu nasıl bir özgüven, bu nasıl bir vurdum duymazlık, bencillik, akıl kaybı?
Ben de içki içiyorum, gece kulüplerine gidiyorum bir damla bile içki içsem araba kullanmıyorum. Ya arabamı bırakıyorum, ya zaten içki içeceğimi bildiğim için arabamı almıyorum ya da en güzeli, en kolayı Motovale hizmetini değerlendiriyorum.
Bilmeyenlere söyleyeyim hafta içi geceleri 03.00'e, hafta sonu 05.00'e kadar Motovale'yi arıyorsunuz (0212 229 69 47), en yakındaki görevli katlanan motoruyla olduğunuz yere geliyor, motorunu katlayıp bagajınıza koyuyor. Size gideceğiniz yere kadar şoförlük yapıyor. Sonra motorunu alıp gidiyor.
Üstelik Motovale yazları Bodrum ve Çeşme'de de hizmet veriyor.
Bayram tatilinde ablamla Gümüşlük'ten Bitez'e dönerken MotoVale çağırdık, 40 dakikada geldi, arabamızla bizi evimize bıraktı. Süper hizmet.
Hiçbir şey insan canından kıymetli değil. "Bana bi'şey olmaz" demeyin, öyle bir olur ki inanamazsınız.
Çok şükür trafik polisimiz kimseyi ayırmıyor, rütbe, ün, tanıdıkları varmış falan aldırmadan olaya el koyuyor. Alkollü araba kullananların lütfen gitsin ehliyeti. Lütfen.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA