Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

11 yılda neler değişir neler

Gazeteci Cengiz Semercioğlu 'fena' yakalamış. 2004 yılında, Eurovision başarısının ardından Sibel Can ile Ali Kırca'nın haber programına aynı anda konuk olduğu için ortalığı birbirine katıp, basın danışmanını kovan Sertab Erener'in şimdi Sibel Can ile bir şarkı yarışmasının jüri koltuğuna oturacağını yazmış.
"Bu kaderin cilvesi mi yoksa para mı tatlı geldi?" diye soruyor Cengiz. Tamam ama belki de bütün kabahat ön yargılardadır.
11 yıl insanın değişmesi için az bir süre değil. O çok inandığımız bakış açılarımız alt üst olabilir, başımıza gelen olaylar bizi sallayıp, çalkalayıp sivri yanlarımızı törpületebilir, eskiden önem verdiğimiz 'gerekliliklerimiz' gözümüze artık gerekli görünmeyebilir. Büyümek böyle bi'şeydir.
Çoğu zaman o burun büktüğümüz kişiyi tanıyınca ön yargılarımızdan utanabilir, pişmanlık duyabiliriz.
Eminim Cengiz'in de sonradan pişmanlık duyduğu, tekrar etmeyeceği yazıları, konuşmaları, davranışları vardır bu hayatta. Hani herkes gibi, değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA