Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Al sana ideal erkek

Biz kadınların nasıl uçuk işler peşinde koştuğumuzun ve asla kafamızdaki ideal erkeği bulamayacağımızın ispatı. Gidin vizyondaki süper kahramanlar "The Avengers: Age of Ultron" yani "Yenilmezler"i izleyin, ideal erkeğimiz orada ama maalesef tek bir bedende değil, beş süper kahramanın karışımı olarak.
Çünkü ideal erkeğimiz, Iron Man gibi zeki, başarılı, yönetici, biraz ukala ve çok bilmiş, ıssız adam hallerinde, ele avuca sığmaz... Aynı zamanda Hulk gibi vicdanlı, aniden devleşen, sadece bize yumuşak yüzünü gösteren, güçlü ve imkansız... Captain Amerika gibi prensipli, disiplinli, düzgün ve idealist... Hawkeye gibi hem çok yetenekli hem de ailesine düşkün, müthiş bir eş ve iyi bir baba... Ve tabii ki Thor kadar yakışıklı ve lider.
İşte biz kadınların kafasında kur kur bitiremediği "ideal erkek" profili bu ve gördüğünüz gibi tek bir süper kahraman bile ona sahip değil.
Demem o ki kızlar "ideal erkek" saplantısıyla gram ilerleyemeyiz. Yok öyle bir erkek, olamaz yani.
Midemizde kelebekler uçuşsun, gözlerimizin içi gülsün yeter de artar bile.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA