Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Koçum benim

Nişantaşı, Bebek, Etiler sularında özel hoca ile spor yapmak moda. Zaten sağlık moda, fitlik moda, koşuda, pilateste, yogada olmak moda. Hayaller mantı, gerçekler yumurta beyazı.
Hatırlarsınız 90'larda marka giyim hastalığı vardı (O feci ipek erkek gömlekleri, çoraplar, botlar, baskılı jeanler, Versace'ler, Gucciler) şimdi olay 'sağlıklı yaşam'a döndü. Hollywood gibiyiz anasını satayım, özel hocası olmayan yok.
Özellikle kadınlar bu işe bayılıyorlar. Derslerini ekseler de esasen spor yapmayı pek sevmeseler de ediniyorlar birer hoca.
Zaten genellikle bütün mesele fotoğrafı çekip Instagram'da paylaşmakta.
Bu vesileyle bir de özel hocalarıyla aşk yaşayan kadınlarla ilgili bi'şey söylemek isterim; "Ee, bu gayet normal azizim". Hangi kadının kocası onunla günde on dakika bile ilgileniyor. On dakikasını sadece ona ayırabiliyor? Burada haftada üç gün birer saatten sadece seninle ilgilenen bir erkek söz konusu. Bi de sağlıklı ve yakışıklı. Olmaz mı, olabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA