Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kitabımız 'Sade' hadi bize müsaade

Bu kitaba ba-yıl-dım. Tam benlik. Tam da lazım olan şey. Tam da yapmam gereken şeylerin kitabı.
Yazanlar iki tane 1980 doğumlu süper kız! Begüm Başoğlu ve Ege Erim. Aferin kızlar.
'Sade'nin olayı adı gibi hayatımızı sadeleştirmek, fazlalıklardan kurtulmak, hafiflemek ve en önemlisi hayatımızda sadece sevdiğimiz şeylere yer vermemize yardımcı olmak.
Öyle okudum kenara koydum kitabı değil 'Sade'. Okudum ve uyguladım kitabı. Süper bir rehber.
Peki neler var? Gardırop temizliğinden, ev düzenlemesine, karmakarışık bilgisayarımızı işler hale getirmekten arkadaş-ilişki temizliğine, yediğimiz yemekten, harcadığımız paraya, yapamadığımız egzersizlere kadar her şey.
Yani esasen hayatımızdan eleyince önümüzü açacak, içimizi ferahlatacak ve yenilerin, güzellerin, sevdiklerimizin gelmesine yarayacak her şey.
Okurken her sayfasında "Tabii", "Evet yaa", "Ne gereksizmiş ya" gibi sesler çıkarttım kendi kendime.
Biriktirdiğimiz, tükettiğimiz, ihtiyacımız olduğunu sandığımız onlarca şeye esasen o kadar ihtiyacımız yok ki. Hepsi üstümüze yük olmaktan ve bizi tıkamaktan başka işe yaramıyor.
Lütfen kendinize bir iyilik yapıp 'Sade'yi alın. Okuyun ve uygulayın. Ben başladım bile. Kitap Okuyanus yayınlarından çıkmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA