Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni moda sevgi gösterisi!

2016 doğum günü kutlama ya da birine sevgi gösterme biçimini açıklıyorum; adamı doğduğuna pişman edeceksiniz!
Şöyle; söz konusu kişinin arkadaşlarını toplayacaksınız, hepsi onun bir yönüyle dalga geçecek, kötüleyecek, iğneleyecek, açıklarını bir bir dökecek (boyunun kısalığı, kilosu, iş yapma biçimi, burnu, aşk hayatı, sinirlenişi, tikleri, mimikleri, garip huyları....) bu döküşler videoya çekilecek, montajlanacak, tabii bütün bunlar 'şakacıktan' olacak.
Ve o önemli gününde de kişinin kucağına "Sürpriiiiz" çığlıklarıyla bırakılacak. Sıkıysa gülmesin! Gülmezse hiç espri anlayışı yok, salak, uyuz, sıkıcı, demode demektir.
Geçen hafta cumartesi gecesi üç ayrı talk-show programında, üç ayrı kişiye aynı şeyi yaptılar, kanalları gezerken ben de peş peşe denk geldim (dedim size "moda" diye).
Elin Oğlu'nda Pelin Akil'e, DADA'da Mert Tünay'a, '3Adam'da da doğum gününü kutlayan Eser Yenerler'e bu dalga geçen, 'eğlenceli' (eğlenenler var besbelli) videolardan çekmişler.
Bence biri birinin gözünün üstüne yumruğu patlatana kadar bu akım böyle devam edecek.
Hadi bakalım, kolay gelsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA