Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Düşün düşün zordur işin

"Bir erkeği sizin için çekici kılan özellikler nelerdir?" diye sormuşlar. Genç oyuncu Burcu Özberk "Beni düşünmeye iten erkeklere ilgi duyuyorum" demiş, Aaa! Bunun neresi özellik yahu.
Daha ben bugüne kadar bir kadını düşünmeye itmeyen bir erkek görmedim doğrusu. Nasıl mı? Al sana düşünceler diyarı.
Tipik bir kadın sorunsalı; "Beni seviyor mu?". "Beni beğeniyor mu?", "Bana âşık mı?".
Her kadının kâbusu olarak; "Arayacak mı, aramayacak mı?".
Her kadının kâbusu no2: "Geri döner mi, dönmez mi?".
Daha işin gidişatı belli değilken; " Benden hoşlanıyor mu?" "Açılacak mı, açılmayacak mı?", "Başka biri mi var acaba?". "Şimdi biz neyiz?", "Ne demek istedi?", "Niye öyle yaptı?"
İlişki sırasında; "Nerede?", "Kiminle?", "Ne yapıyor?", "Neden aramadı?", "Eski sevgilisiyle mesajlaşıyor mu?", "Ailesine söyleyecek mi?", "Bu kızla gerçekten arkadaş mı?", "Şimdi bu kızı facebook'tan niye ekledi?".
Ver gazı devam et; "Evlenme teklif edecek mi?", "Ne zaman edecek?", "Etmezse ne olacak?", "Annesi beni sevdi mi?", "Annesini nasıl etkisiz hale getirebilirim?".
Hadi evlendiler diyelim; "Nerede otursak?", "Çocuk yapsak mı?", "Tatile nereye gitsek?", "Arabamı değiştirsek mi?", "Aldatıyor mu?", "İstediğim evi alacak mıyız?", "Akşama ne yemek ister?", "Bu futbolun bir sonu yok mu?".
Ayrıldılar diyelim; "Hangi falcıya gitsem?", "Bana nasıl döner?", "Mutlu mu?", "Beni özledi mi?", "Acı çekiyor mu?", "Kiminle kırıştırıyor?", "O kadınlar evlenecek mi?"....
Yani demek istiyorum ki söz konusu ilişki olunca kadın kısmı her ihtimali, her problemi, her anı, her haltı düşünmeden edemez, kadının huyudur bu, kendisini alamaz. O yüzden "Beni düşünmeye iten erkeklere ilgi duyuyorum" gayet sıradan bir açıklamadır.
Erkek dediğin kadını zaten düşünmeye iter. Anlatabildim mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA