Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tarkan, Sinem, Boz... Magazinde gez toz

Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'in doğum günü için şarkı yazması ve klip çekmesi; gece yarısı sosyal medyada gördüm, bizim kızlara anında videonun linkini gönderdim, hepimiz bu çok şahane harekete bayıldık. "Helal sana Boz" dedik. Ne güzel bir sevmek, ne romantik bir hediyedir bu. Üstelik içinde hiçbir zorlama hissi, gram "şov yapalım" gayesi barındırmadan. Böyle ilişkiler uzaktan bakana bile iyi geliyor doğrusu.
Azzz sonra gelin olacak Sinem Kobal'ın düğün günü için kuaförünü kapatması; medyada sanki çok şımarıkça ve kaprisler ötesi bir hareketmiş gibi yansıtıldı ama bana sorarsanız gayet normal. Kız evleniyor, elbette düğününde kuaförünün sadece onunla ilgilenmesini isteyecek. Kuaförü ve makyözü bir kadının her şeyidir unutmayın! Hem siz 'gelin başı' ne kadar biliyor musunuz?
Tarkan'ın düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması; Dedim ben size "İnanmazsınız Tarkan da bir insan" diye. En mutlu gününü hayranlarıyla paylaşmak istemesinin nesi garip? Üstelik neredeyse ilk defa Tarkan bana sıcacık, samimi, kendi gibi geldi bu fotoğraflarda. Herkesleri atlattı kendine ait dünyasına bir güzellik daha ekledi. Hiç boşuna çene yormayalım.
'Tarkan'ın düğününde neden bir tane bile ünlü yoktu' merakı: Bunu da boşa kaşıyorsunuz. Siz hiç Tarkan'ın ünlü bir kankası olduğunu duydunuz mu? Kendisini iş için Sezen Aksu, Ajda Pekkan ile yan yana görmüşlüğümüz var ancak Tarkan'ın hayatı zaten kendi içinde, kendine ait. Ayrıca hazır ayaktayken şu evlenenlerin; 'düğüne onu çağırdı, bunu neden çağırmadı' gerginliğinden kurtulsak da rahatlasak.
Seçkin Piriler'in gözyaşları: Kaan Tangöze'den severek ayrılan Seçkin gittiği Nil Karaibrahimgil konserinde 'Rüzgar' şarkısını duyunca ağlamış, arkadaşı teselli etmiş. Tabii olur öyle, severek ayrılmanın artçıları çok olur. Şarkı duyar ağlarsın, beraber gittiğiniz bir yerdeyken için ezilir, arkadaşların "Nasılsın?" diye sorunca çökersin, tişörtü, sevdiği tatlı derken derken... "Bana her şey seni hatırlatıyor" diyarlarında oradan oraya savrulursun ama bir sabah, evet! bir sabah aniden bir bakarsın ki kuş gibisin, hafifsin. Geçmiştir işte. Zaman her şeyin ilacı mıdır? Elbette.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA