Türkiye'nin en iyi haber sitesi
CEM SANCAR

Maçın kuralları değişti mi yine?

Türkiye sahada ne yapsa birileri kızıyor.
Bunların çoğu da TC vatandaşı! Enteresan.

Bu nasıl maçtır anlamadık?
FIFA'nın belirdiği kaideler neyse uyuyoruz ama hikaye.
Demokratik hukuk kuralları diyoruz, seçtiğimiz adamları beğenmiyorlar.
Faul çalıyorlar. Yeni bir cumhurbaşkanlığı sarayı yapıyoruz. Şöyle geniş, güvenli, küllerinden doğmaya çalışan o muhteşem kuşa yakışan bir saray! Halk olarak gidelim toplaşalım diye arada bir.
Gözü kalıyor namertlerin Çekirge!
Ne yapsak koro halinde küfürdeler. Taraftarlarını sahaya indiriyorlar. Şehirler yanıyor, sokaklar havaya uçuyor, canlar gidiyor. Seçim yapacağız, hakem kılığında bir Haşim Kılıç Bey mutlaka çıkıyor: Kuralları değiştirebiliriz diyor!
Gol atıyoruz. Öyle böyle değil 12-0 öndeyiz! Bir bakıyoruz aynı zevat mütemadiyen maçı tatil etme peşinde.
Herkesle görüşüyoruz, kavga ettiklerimizle bile. Takım oyunu yapalım, şu maçı adam gibi oynayalım diye. Aman diyoruz, uhulet ve suhuletle başaralım şu Barış işini. Yok, küfür devam...
Komşu kulüp başkanı geliyor. Elinde 100 milyar dolarlık hediye. Oturuyoruz bir mutabakat yapıyoruz. Dünyanın şımarıkları "Yalnızlar buluştu!" diye şey ediyor. Suratlar bir karış, bir haset, bir fesat, bir kıskançlık ki sorma gitsin.
Kardeşim sen ne biçim FIFA'sın be? Maç devam ederken kural değiştirip durmaktasın. Centilmence bir oyun mu derdin, yoksa ne?
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA