Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

Pardon, benim adım 'hedef kitle' değil

Psikeart dergisinden: "Hiç kimse hak ettiği ilişkiyi elde edemez. Bu kimi için sonu gelmez bir içerleme kaynağıdır, kimi içinse sonu gelmez bir arzu kaynağı. Kimileri içinse en önemli şey, sonu olmayan bir şey bulmuş olmaktır." (Adam Phillips - Tekeşlilik) Psikeart dergisi, son sayısını her yönüyle şıpsevdi temasına ayırmış.
Natama
'dan:
"Zararlı ve esasında o kadar popüler olmayan bir ürünü, kısa bir sürede alışveriş listelerinin ilk sırasına yazdıran güce karşı tetikte olmakta fayda var. Reklam modelleri, içimizdeki hangi boşluğa selam çakıyorsa, o boşluğun önünde nöbet tutmalı: 'Pardon beyefendi, benim adım 'hedef kitle' değil!" (Hasan Rua Demiroğlu)
Natama
, yeni bir dergi. İlk sayısı elimde. Üstünde "Hayat memat dergisi," yazıyor. İçinde şiir de var, hikaye de. Ama Natama'ya edebiyat dergisi demek, doğru olmaz. Dergide birbirinden ilginç çok sayıda yazı var. Bu nedenle hayat memat dergisi! Bilginize.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA