Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Ömer Coşkun

ÇARESİZ hastaları istismar ederek köşeyi dönen Ömer Coşkun nihayet ses verdi.
Galiba avukatı Nazire hanımı da yanıltmış Dr. Ömer…
Bir insan kendi avukatına bunu yaparsa, Gerisini siz düşünün.
Demek ki alışkanlık.

***
Avukat hanım müvekkiline inanarak almış kalemi eline yazmış arzuhalini…
Bakın ne demiş,
"Müvekkilim Ömer Coşkun hakkında, "vatandaşı istismar ettiği", "sahte ilaççı", "hakkında Sağlık Bakanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulduğu" gibi gerçek dışı ifadeler kullanılmış ve ticari itibarı sarsılmış. Müvekkilim bugüne kadar dürüst, yasalara bağlı uygun davranışlarıyla tanınmıştır."

***
Gerçekten öyle mi?
Bakalım hele… Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu İlaç Biyolojik ve Tıbbi Ürünler Başkan Yardımcılığı'nın 81 il valiliklerine çeşitli tarihlerde gönderdiği 97348, 19176, 34596 ve en son 5 Mayıs 2012'de 40717 sayılı yazılarında, "Dr. Ömer Coşkun isimli şahıs, Klavis Panax isimli ürünü ciddi sağlık sorunlarına yol açmasına rağmen televizyon, radyo ve internet sitelerinde endikasyon belirterek, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmuştur" diyerek, söz konusu ürünlerin toplatılmasını istemiştir.
***
Ayrıca Sağlık Bakanlığı Hukuk Müşaviri Avukat Hatice Sarıtaş, Dr. Ömer Coşkun hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına TCK 157,158 ve 187'ye muhalefetten de kamu davası açmış ve cezalandırılmasını istemiştir.

***
Sizin anlayacağınız Ömer Coşkun'un ya hakkında açılan davalardan haberi yok,
Ya da gerçekten avukatını bile kandırıyor.
Ama bizi kandıramaz.

İllüstrasyonlar: Halil İbrahim Yıldırım

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA