Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Formda bir gazete

SABAH'TAN MEKTUP

Geride bıraktığımız hafta bizim için bereketli geçti. Özel haberde çıtayı iyice yukarıya çıkardık. Hangi birini sayayım...
Nazif Karaman'dan "Böyle abla eksik olsun": Okuma-yazma bilmeyen kardeşinin kimliğiyle her suçu işleyen abla, onu hapse bile attırdı.
Mehmet Ali Berber'den "Sibel Can'ı yakan tezgâh": SABAH, sahte belgelerle yurda kaçak lüks oto sokan şebekenin oyununu deşifre ediyor.
İsmail Umut Arabacı'dan "Kemik sızlatan dolandırıcılık": Meral Okay'ın 10 milyon liralık servetine konmak isteyen çetenin şeytani planını noter kâtibinin dikkati bozdu.
Gülcan Demirci'den "Halis Ağa'dan kızına misilleme": Halis Toprak, evliliğine karşı çıkan ve akıl sağlığı raporu isteyen kızı Aysel Duruk'a "Ev benim; ya kira öde ya çık" diyerek dava açtı.
Ceyda Karaaslan'dan "6 Patriot için bin NATO askeri": ABD, Hollanda ve Almanya'nın göndereceği 2'şer Patriot füzesi, Suriye sınırındaki 6 ayrı üste konuşlandırılacak.
Nazif Karaman'dan "Özal'da zehir var zehirlenme yok": Adli Tıp bulgularına göre Özal'ın naaşında 4 zehirli madde var ama bunlar zehirlenmeyi kanıtlayacak dozda değil.
Yahya Bostan'dan "Esad atıyor MİT topluyor": Esad'ın bombaladığı binalardan toplanan örnekler Türkiye'ye getirilip kimyasal silah analizi yapılıyor.

***

Daha Bülent Cankurt'un Cem Uzan'ın Fransız sevgilisiyle nikâh töreninden çok özel görüntüleri var...
Daha "Kızlardan 114 babaya mektup", "Berdel tuzağı tutmadı", "Ozan Doğulu'ya kokain davası", "Deniz Akkaya koruma tuttu", "Üniversiteli not hacker'ları" haberleri var.
Daha sağlık haberi var: "İşsizlik kalbi vuruyor", "Tek doz aşı ile ömür boyu gripten korunma", "Ölümü yendi, sıra kararan gözlerinde", "Ağrının ilacı uyku", "Sarı çocuğa beyaz sayfa", "Fazla suşi beyin için tehlikeli..."

***
Yeni haftaya da özel haberlerle ve "Bomba gibi" iki diziyle giriyoruz:
Nur Batur'dan "Derin NATO'nun koridorlarında".
Esra Tüzün'den "Parmak bebekler".
Batur'dan NATO'da tartışılan Suriye senaryolarını öğreneceksiniz. Tüzün'den de "İncecik çizgide hayata el sallayan" prematüre çocukların ve ailelerinin öykülerini.
Özel haberimizde ise iki ünlünün pek rastlanmayacak hukuk savaşının öyküsünü okuyacaksınız.
***
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle efendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA