Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

İkinci ele 65 milyon TL yatırdı

ALJ Holding, otomotiv sektöründeki yatırımlarına Otoshops ile devam ediyor. ALJ, 65 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptığı Otoshops ile 2.5 milyon otomobilin satıldığı ikinci el pazarına odaklandı

Türkiye'ye ilk olarak 1998'de giriş yapan ALJ Holding, otomotiv sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. ALJ, Toyota, Lexus, ALJ Finans, DJCool ve DJAuto'nun ardından son olarak 65 milyon TL yatırımla Otoshops'u hayata geçirdi. Otoshops, her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya araçlarını satmak isteyenlere tek noktadan yenilikçi çözümler ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. ALJ, Otoshops'la Türkiye genelinde 60 Yetkili Satıcı ile yıllık 60 bin satış rakamına ulaşmayı hedefliyor. Otoshops'un hedeflerinin açıklandığı toplantıda konuşan ALJ Holding CEO'su Ali Haydar Bozkurt, 5 kıtada, 30'dan fazla ülkede 17 bin 500 'den fazla çalışanı ile faaliyet gösteren bir yatırımcı olarak, Türkiye'nin ekonomik istikrarı ve gelişimine güvendiklerini söyledi. Yaklaşık 18 yıldır Türkiye'de yatırım yaptıklarını belirten Bozkurt, "Türkiye'nin coğrafi konumu, kaliteli insan gücü, zengin kaynakları ve en önemlisi dinamik ekonomisiyle model bir ülke olarak her geçen gün dünya sahnesindeki yerini güçlendirdiğini görüyoruz. Bu durum ALJ olarak Türkiye'de yatırım yapma kararlılığımızı son derece olumlu yönde etkiliyor. Türkiye'nin ekonomik alanda güçlenmesi için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

İki yıl garanti veriyor
Otoshops'un Türkiye'nin ikinci el markası olmayı hedeflediğini belirten Genel Müdür Tuğrul Denizaşan, şunları anlattı: "İstanbul Kartal perakende noktamız merkez olmak üzere şu anda 13 noktada toplam 12 yetkili satıcımızla araç almak veya satmak isteyenlere süratle ve titizlikle tek noktadan tüm ikinci el hizmetlerini veriyoruz. Otoshops bünyesinde 2 yıl garanti, 7 günde değişim, nakit alım / takas, tüketici finansmanı, kasko ve trafik sigortası seçenekleri ile sektörümüzde ilk olan bazı uygulamaları sunacağız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA