Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Dosso Dossi tanıtımla 350 milyona ulaşacak

Dosso Dossi'nin patronu Eraslan, bölge ülkelerinde pazarın daraldığını belirterek, "Krizi fırsata çevirip, tanıtımla 350 milyon nüfusa erişeceğiz" dedi

İşadamı Hikmet Eraslan, iş ve tatili birleştirerek yabancılara alım yaptıran tekstil ve moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show için eski Sovyet ülkelerinde tanıtım atağı başlattı. Organizasyonun 10'uncu yıl kampanyasının startını Kiev'den veren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ekonomik ve siyasi krizler yüzünden bölge ülkelerinde pazarın daraldığını hatırlatarak, "Krizi fırsata çevirme stratejimizle başlattığımız tanıtım atağı sayesinde hedefimizdeki 350 milyon nüfusun tamamına ulaşacağız. Bu tanıtım ile ciromuzu yüzde 20 artıracağız" dedi. Türkiye'de yaşanan terör ve siyasi olayların kendilerini etkilemeyeceğini dile getiren Eraslan, şöyle konuştu: "Geçen yıl 45 milyon dolar olan iş hacmimizin, bu yıl 55 milyon dolara çıkmasını bekliyoruz. 2014'te bu organizasyonda 200 kişiyi istihdam ettik, bu yıl rakam 300'e çıkacak. Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan'ın da aralarında bulunduğu 30 ülke arasında başrolde. Onlar buradan malları almak zorunda."

VICTORIA MANKENİ GELİYOR

Eraslan "Ukrayna'dan startını verdiğimiz tanıtım projesi ile geçen yılki 18.7 milyar dolarlık ihracat rakamını yakalamak için itici güç olacağız" diye konuştu. Antalya'da 16-21 Aralık'ta düzenlenecek etkinlikte Victoria Secret'ın ünlü mankenlerinden Candice Swanepoel podyuma çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA