Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Ekonomik iPhone

4 inç ekrana sahip 16 GB iPhone SE bin 999 TL, 9.7 inç iPad Pro 2199 TL'den başlayan fiyatla nisan başında Türkiye'de satılacak. iPhone SE 11 ülkede 24 Mart'ta satışa sunuluyor

Apple'ın yeni ürün paketinin yıldızı 4 inç ekrana sahip ekonomik iPhone 5 SE oldu. iPhone SE 16 GB'lık depolama kapasitesine sahip modeli 1.999 TL'ye nisan başında satışa sunulacak. 12 megapiksel kamera ve 9.7 inç ekrana sahip yeni iPad Pro dünyada 599 dolardan 24 Mart'ta satışa sunulacak. Türkiye'de ise nisan başında WiFi modeli 32 GB depolama kapasitesiyle 2 bin 199 TL fiyatla vitrine çıkacak. Ayrıca iOS ve MacOS işletim sistemlerinin güncel sürümleri de kullanıcılar tarafından ücretsiz indirileceği de toplantıda açıklandı. Apple CEO'su Tim Cook, şirketin satılan bir milyar Apple cihazının aktif olarak kullanıldığını söyledi.

EKONOMİK VE KÜÇÜK EKRAN

Uzay grisi, gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle sunulacak olan iPhone SE'nin 16 GB ve 64 GB modelleri 1999 TL ve 2399 TL fiyatla satılacak. Phone SE ayrıca, daha iyi uluslararası dolaşım için daha fazla 4.5G ve türevi frekansı destekliyor. Ayrıca geniş bantta yüksek kaliteli aramalar için Voice over LTE ve Wi-Fi arama desteği sunuyor. 64 bit A9 çipe sahip iPhone SE, daha uzun pil ömrü, daha hızlı wireless, Live Photos ve 4K video özelliklerine sahip 12 megapiksel iSight kamera ve Touch ID özellikleriyle geliyor.



İPAD PRO DAHA KOLAY TAŞINACAK

Apple profesyonel kullanım için tasarladığı iPad Pro'nun 9.7 inç boyutunda daha küçük ekranlı modelini de görücüye çıkardı. Yeni iPad Pro sadece 6.1 mm inceliğinde 469 gramdan daha hafif ve 12 megapiksel kameraya sahip. 256 GB depolama kapasitesi ilk kez bu üründe kullanılıyor. Yeni iPad Pro 4 renkte ve A9X işlemci ile geliyor.

İPHONE SE 4 FARKLI RENKLE SATIŞA ÇIKACAK

Son tanıtımla birlikte Apple, iPhone için 3 farklı seçenek sunuyor. Küçük ekranlı ve 4 renge sahip iPhone SE, 4 inç, 6S 4.7 inç ve 6S Plus 5.5 inç ekran büyüklüğü seçenekleri olacak.

BİLEĞİMDE AKILLI KAYIŞ

Apple Watch'un ikinci nesil Watch OS2.0 yazılım ve yeni kayışıyla heyecan yaratacak. Hermes gibi markalarla işbirliği yapan Apple, yeni malzemeler kullandıkları kayışları açıkladı. Fiyatını 50 dolar indiren Apple Watch 299 dolara satılacak.

İşte yeni iPhone SE

İşte yeni iPad Pro

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA