Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Feda zamanı!

Orta saha yuvarlağının çevresinde toplandılar. Bir şeyler konuştular ve daire halinde yüzlerine tribünlere dönerek, formalarındaki armayı öptüler. Hep birlikte...Meireles'in Galatasaray derbisi sonrasındaki jestine katılıyorlardı. "Bu forma ile onur duyuyoruz" dediler. Ama sahada o formayı ıslatacak terleri yoktu. Böylesine umursamaz, kaçak, rakibi küçümseyen tavırlar içindeydiler. Kendi kendine olmasını bekliyorlardı bazı şeylerin... Kendi şovlarının peşine de düştüler. İkili mücadeleleri kaybediyor, hatta ilk gol iki Fenerbahçeli'nin arasından çıkan Shelton'ın çabasıyla geliyordu.
Haksızlığa uğradıklarını iddia edenlerin, haklarını arayacakları en cazip mekan olan çimenlerin üstünde, erken emekliler vardı Fenerbahçe adına... Maçı yaşayan, ne yapacağını bilen ve bunu uygulamaya çalışan ekipti Karabük. Galatasaray'ı alt eden ön tarafa bir de Shelton'ı eklemişti Mesut Bakkal. Koşmayı kendine yediremeyen bir de rakip buldu karşısında ve infazı yapmakta da gecikmedi sahadaki talebeleri.

Bir kurban isteniyor
İkinci yarıda 4-4-2'ye döndü Aykut Kocaman. Ama top kayıplarının önüne geçemiyordu. Sow ile Kuyt'un uyumu yoktu. Krasic ise Gökhan'ın önünü açmadı, içeriye kat etmeden oynadı. Kendileri kilitlediler oyunu. "Bu sezonda daha kötüsü olmaz" dediğimiz maçların üstüne en kötüsünü de eklediler. Tribünler üçüncü Karabük golü sonrasında Aykut Kocaman'a ve Aziz Yıldırım'a tepki koydular. Takımına maç kazandıran Fenerbahçe taraftarının zaten kaybolmaya yüz tutmuş agresifliği, bu kez "kurban ister" hale geldi. Kuyt'ın golüne sevinmeyen Telekom tribüünne, Fenerium tepki koydu. Bölünme zirveyi buldu.
İnandırıcılığını yitirmiş bir yönetim, planlarını tutturamayan bir teknik adam ve son iki yılda çok şeyini feda eden bir taraftarı grubuyla, yeniden ayağa kalkılır mı? Bazıları için "Feda zamanı" gelmedi mi?
Darağacına gitmeden de "Fenerbahçe" denemez mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA