Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aklın yolunda ...

İlk 45 bittiğinde konu Moussa Sow'un şutunda üst direğe çarptıktan sonra, gol çizgisini geçen topa "devam" kararının gelmesiydi,
Lig yürüyüşünün çizgisinin çok ince olduğu haftalarda, maçlarda makul sayılamayacak hataların tahammülü de kalmadı. Şampiyonluğa oynayan b.ir takımın, 50 bin taraftarı önünde, ligde kalmaya çalışan rakibi karşısında, dengeyi bozmak için hatasızlığa ihtiyacı olması bile bunalım ibresinin kırmızı vurması demek zaten.
Öde Webo, arkasında Sow... Çift forvetçilerin dilekçeleri onaylanmış sanıyorsanız, yanılırsınız. Kocaman oyuncuların yerleriyle oynuyor ama görevlerinden taviz vermiyor. Sow, orta saha görevleriyle, ikinci forvetti. Aslında verimini yükselten bir karardı. Kuyt'ın da bu ikiliye yaklaşması, sürekli değişimi ve top isteyen bir ön grubu yarattı. Takımın tamamı istekli ve süt düzey konsantrasyonla oynadı. Caner Erkin arzu limitini zorladı hatta. Çok da hata yaptı. Ama sorumluluk alma duygusunun fazlalığı, bir şeyler yapmak adına toptan kaçmadan, baklanmadan oynaması önemli. Meireles ve Baroni'nin tempo ve baskı istekleri, Caner'inkine biraz yaklaşsa, zaten problemler de çözülecek.

MÜŞTERİ YANLIŞ YAPTI
Topuz - Kuyt ikilisi ilk yarıda uyumsuzdu.
Mehmet topuz'un hiç hazır olmadığı, formuzluğuna, moralsizliğini de eklediğini hissettik. İkinci yarıda Kuyt'ı biraz daha ortaya atıp, o'na koridor açmak istedi Aykut Kocaman. İlk bindirmesinde golün ortasını yaptı. sonra... Yine yok.
Öne geçtikten sonra bilinen alışkanlık geri döndü. Orta sahayı isteksiz koşularla zorlamak... Bunu akıllı oyun sanıyorlar. Ancak rakibi ceza sahalarına kadar getirip, pozisyon da veriyorlar. Yine başa döndüğümüzde, ikinci golü bulamadığınızda, karşınızda direnci yüksek bir rakip yaratıyorsunuz. Akıllı adam, bunu yapar mı?
İki attılar, bir saydılar diyecekken Sow herkesi rahatlattı. Direniyorlar ve ciddiyetten vazgeçmiyorlar. Buna rağmen tribünlerin "müşteri" kısmı, formayı terleten oyuncusunu oyundan çıkarken ıslıklıyor. İki kale arkası taraftarları, tezahürat liderliği için mücadele ediyor. Üç kulvarda koşarken, kaç parçaya bölünüyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA