Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Acil toplantı!

Aziz Yıldırım süreç ve UEFA kararıyla ilgili olarak bilmediğimiz bir şey söylemedi. Ancak önceki açıklamalarının ve söylediklerinin ısrarla arkasında durması; morali bozulan, kötümser olmaya başlayan camiasını morallendirdi. Yeni sezon öncesinde ve Tahkim Kurulu sürecinde "Ne olacak" sorusuna cevap arayanlar az da olsa önlerini gördüler. Tahkim, dönemi Fenerbahçe'nin en kritik günleri olacak. Bu yüzden gelen "Birleşelim" çağrısına herkes kulak vermeli. Hatta özellikle yurt dışında iş yapan, global şirketlerle bağlantıları olan Fenerbahçeli işadamları bir an önce bir araya getirilmeli. Bu dünyada lobi çok önemli. Herkesin kulübün iddialarını, savunmasını anlatabileceği, ikna edebileceği birisi bulunabilir. Ferit Şahenk, Ali Koç hatta önemli bir Hollanda firmasının temsilcisi olan Hulusi Belgü gibi dinamikler bir araya getirilmeli.

ALİ ŞEN DEMİŞTİ AMA...

3 Temmuz süreci olduğunda efsane başkan Ali Şen bu fikri genel kurulda ortaya attığında yöneticiler rağbet etmemişti. Şimdi aynı noktaya geldik. Bu çalışma gerçekten önemli. Çünkü Fenerbahçe yöneticileri iki yıl ceza istenen UEFA Disiplin Kurulu toplantısında savunma yapıp üç yıl ceza almayı başardılar! Oraya hiç gitmeseler daha az zararlı çıkacaklardı. Toplantının en önemli kısmı ise, olağanüstü kongre yapacağını açıklaması idi. Mahkeme kararı ve UEFA'nın tavrı yıllardır yapılan hatalar sonrası Aziz Yıldırım'ın görevi bırakıp ayrılması camia içinde gittikçe tartışılıyordu.

AF SÖZÜ VERMESİ ÖNEMLİ

Tribünlerde eski desteğini bulamıyordu. Tahkim Kurulu kararlarından sonra olağanüstü kongre yapacağını söylemesi 'O koltuğu bırakmaz' diyenlerin duymak isteyeceği cümleydi. Yıldırım daha da ileri giderek Haysiyet Divanı kararıyla kulüpten ihraç edilen tüm rakiplerinin, tekrar üyeliğe dönmeleri için isimlerini genel kurula önereceğinin sözünü verdi. Bu noktada F.Bahçe Başkanı'nın söylediklerini yapacağına inanmak zorundasınız. Artık yeni bir dönem isteyenler ile, Aziz Yıldırım'ın yönetiminden memnun olanlar geleceği şekillendirecektir. Belki de F.Bahçe'ye tekrar demokrasi gelecek, herkes kürsüde özgürce konuşacak, fikrini söyleyecek ve kongreden onay isteyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA