Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Başkan yakışanı yapmış

Son viraja gelindi. Bugün Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yıldırım neden başkan olmak istediklerini anlatacaklar. Yıldırım tüm kongre söylemini "intikam" politikası üzerine kurdu. Gelecek için bir şeyler söylemek yerine, rakibine fatura çıkarmak, TFF'nin veya UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği cezanın sebebinin başkası olduğunu anlatmaya çalıştı. Üyelerin hassas noktasını biliyor ve bunun üzerinden yürüyor. Kulübün borçlarından kurtulması, büyümesi veya daha başarılı olması için bir politikası yok. Aydınlar, ısrarla uslubunun sertleşmeyeceğini, çekişmek yerine "nasıl daha iyi yapabiliriz?" sorusuna cevap bulmalarını gerektiğini belirtiyordu. Ama basın toplantısını Yıldırım'dan sonraya koyması, buradaki sözlere cevap verme amacını da taşıdığını gösteriyor.

DİĞER ÜYELERE DE AYNI İMKAN...
Aziz Yıldırım, kulübün SMS hattından üyelere gönderdiği mesajların bedelini ödediğini açıkladı. Daha fatura kulübe gelmeden (bizim yazdığımız gibi) başkan kendi cebinden bedeli mahsup ettirmiş. Kendisine yakışanı yapmış. Umarım kongredeki üç rakibinin de; oy vereceklere, kulübün SMS hattı üzerinden, aynı mahsup miktarıyla ulaşmaları için imkan sağlar. Dün yönetimin üyelere SMS atarak Aydınlar'ın basın toplantısını haber verip davet etmesi de demokratik bir seçim için atılmış önemli bir adım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA