Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Emenike olmasa Sow'u kesemezdi

Ersun Yanal ile anlaşma sağlandığında, Aykut Kocaman'ın transferleri yapılmıştı zaten. Sadece Emenike alındı sonrasında. Yani; Alper Potuk dahil, hiçbir oyuncu Ersun Yanal'ın önerisi değildi.
Yanal, kendi kurmadığı bir takımın başına geçti ama kendi futbolunu oynattırmak için büyük savaş verdi.
Eski bir talebesi, Yanal'ın oyuncularla problemler yaşayabileceğini, çünkü çok sert ve ağır antrenmanlar yaptırdığını söyledi bana. Daha önce Ersun Hoca takımın yıldızıydı, Fenerbahçe'de ise yıldızların hocası durumundaydı. Alex krizinin teknik direktör lehine sonuçlanması, Yanal'ın işini de kolaylaştırdı elbette. Geniş kadrosu nedeniyle de kaprislere taviz vermek zorunda da kalmadı. Moussa Sow'u tribüne gönderdi, elindeki alternatif Emenike'ydi. Eğer bu şansı olmasaydı, bu keskinliği de biraz zor olurdu.
Bugün yeterince iyi olamadıklarını söylüyor samimiyetle. O da, Kocaman gibi Kızıldeniz'i yarıyor çünkü. Oyuncu grubunu belli bir noktaya getrdi ve sisteme-çalışmaya ikna etti. Şimdi bir ay boyunca eksikleri kapatmak için uğraşacaklar. Şubat'la birlikte "daha iyiyi" göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA